Update eerste communie 13 mei 2021

20 november 2020 15:10

Beste ouder(s),

De Eerste Communie gaat door op Hemelvaart, donderdag 13 mei 2021 om 9u.

Er werd in onderling overleg met de twee scholen en priester Gaby gekozen voor twee vieringen. In het kader van covid-19 hebben we ook beslist om per school een viering in te vullen. Zo blijven we elk in onze eigen bubbel en kan dit al niet voor problemen zorgen bij eventuele covid-19 maatregelen die misschien nog nodig zullen zijn.

De kinderen van het eerste en tweede leerjaar zullen dus samen hun Eerste Communie vieren. Onze school heeft deze viering om 9u ’s morgens. Er zijn, samen, ongeveer 28 kinderen in onze groep. Priester Gaby is akkoord dat de kinderen op het podium zitten en daar is plaats om alle 28 kindjes goed zichtbaar te laten schitteren.

Begin december staat er nog een vergadering gepland met priester Gaby omtrent de Eerste Communie. De inschrijvingsbrieven worden gewoonlijk in januari meegegeven. Er is ook elk jaar een info-avond voor de ouders, maar deze zal gezien de huidige omstandigheden niet doorgaan. We kijken voor een alternatief.

Van zodra er meer nieuws is, brengen we jullie op de hoogte.

Als jullie vragen hebben, jullie mogen steeds contact opnemen op volgende mailadressen: sofie.santy@harelbeke.be of schoolnoord@harelbeke.be

Met vriendelijke groeten,